Make Lash – ο αποτελεσματικός Ορός Ανάπτυξης Βλεφαρίδων

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μερικοί άνθρωποι έχουν τόσο όμορφες μακριές / γεμάτες βλεφαρίδες? Λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιούν τον Make Lash Ορό Ανάπτυξης Βλεφαρίδων. Μια εύκολη εφαρμογή που σας προσφέρει αποτελέσματα μόνο από την πρώτη δοκιμή! Μετά από 14 ημέρες θα δείτε μια αύξηση της τάξης του 30% σε πιο γεμάτες βλεφαρίδες και μετά από έξι εβδομάδες τακτικής χρήσης θα παρατηρήσετε μια αύξηση της τάξης του 75% σε πιο μακριές, πιο γεμάτες βλεφαρίδες.

Βασικά πλεονεκτήματα του Make Lash Ορού Ανάπτυξης Βλεφαρίδων:

• Τεχνολογία Αιχμής - Φτιαγμένο με Προβιταμίνη Β-5 & Βιοτινοϋλ Τριπεπτίδιο-1 που θα σας φέρει πιο γρήγορα αποτελέσματα με μια αύξηση κατά 30% σε μόλις δύο εβδομάδες.

• Χωρίς Ερεθισμούς & Υπολείμματα – Χρησιμοποιήστε τον Make Lash Ορό με εμπιστοσύνη, εργαστηριακά ελεγμένος, έτσι ώστε το προϊόν μας να μη σας προκαλέσει οποιονδήποτε ερεθισμό ή αλλεργική αντίδραση, ενώ δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα.

• Κλινικά Ελεγμένος – Ο Make Lash ορός έχει δοκιμαστεί και έχει καταπληκτική επίδραση στα αποτελέσματα των πιο μακριών, πιο γεμάτων βλεφαρίδων σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, με ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

• Ταχεία Αποτελέσματα - Παρατηρήστε μία όμορφη αλλαγή στις βλεφαρίδες σας κατά την πρώτη σας δοκιμή! Με περισσότερα καταπληκτικά αποτελέσματα που ακολουθούνται από αύξηση της τάξης του 75% σε μακρύτερες, υγιέστερες, με νεανική όψη βλεφαρίδες.

Συστατικά του  Make Lash Ορού

Το Βιοτινοϋλ Τριπεπτίδιο-1 στοχεύει την κύρια αιτία της απώλειας μαλλιών, η οποία είναι η κακή μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής και η ατροφία των θυλάκων που προκαλείται από τη γήρανση των θυλάκων. Παρέχει επανορθωτικές και προστατευτικές ιδιότητες για το θύλακα της τρίχας.

Η βιταμίνη Β-5 ή παντοθενικό οξύ, είναι μία ουσιαστική βιταμίνη για την ανάπτυξη των μαλλιών και την υγεία. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ατροφία των θυλάκων σας και να να έχει ως αποτέλεσμα τη μειωμένη ανάπτυξη των μαλλιών, ακόμη και σε απώλεια.

Οδηγίες χρήσης

Δεσμευτείτε να το χρησιμοποιείτε δύο φορές την ημέρα, θα είναι πιο αποτελεσματικό

Μην αφήνετε την άκρη της φιάλης ή του απλικατέρ να έρθει σε επαφή με τις περιβάλλουσες δομές, τα δάχτυλα ή οποιαδήποτε άλλη ακούσια επιφάνεια ώστε να αποφεύγεται η μόλυνση από κοινά βακτήρια που είναι γνωστό ότι προκαλούν λοιμώξεις. Οι φακοί επαφής πρέπει να αφαιρούνται πριν την εφαρμογή του Make Lash Oρού και μπορoύν να επανατοποθετηθούν 15 λεπτά μετά τη χορήγησή του.

Κριτικές για τον Make Lash Ορό

Δεν ερεθίζει και έχει ορατά αποτελέσματα μετά από μερικές χρήσεις!

Αγαπώ τους ορούς ανάπτυξης βλεφαρίδων και ήμουν ενθουσιασμένη που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τον Make Lash Ορό καθώς μου τον συνέστησε μια φίλη. Έχω αρκετά λεπτές βλεφαρίδες και φρύδια και αγαπώ κάθε προϊόν που τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια και πιο σκούρα. Περίμενα μέχρι να χρησιμοποιήσω τον Make Lash Ορό μερικές φορές και να δω πραγματικά αποτελέσματα για να παρέχω αυτή την κριτική.

Έχοντας κάνει χρήση μόνο λίγες φορές - τα φρύδια και οι βλεφαρίδες μου ήδη φαίνονται υγιέστερα, πιο γεμάτα και πυκνότερα. Χρησιμοποιούσα μόνο μια μικρή ποσότητα του προϊόντος σε κάθε εφαρμογή (το χρησιμοποιούσα κάθε βράδυ). Η βούρτσα εφαρμογής είναι πολύ λεπτή και είναι εύκολο να στοχεύσεις κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων. Δεν ήταν καθόλου ενοχλητικό. Είναι ένα πολύ ελαφρύ προϊόν και δεν στάζει στα μάτια. Μπορώ να δω κάποια στοιχεία νέας ανάπτυξης κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, κάτι που είναι πολύ συναρπαστικό.

Μαίρη

Το μόνο προϊόν που δεν ερεθίζει τα μάτια μου!

Λατρεύω τον Make Lash Ορό! Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και πολλοί οροί ανάπτυξης βλεφαρίδων που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ερέθιζαν το δέρμα αφήνοντάς το κόκκινο και μερικές φορές ακόμη και πρησμένο. Έτσι, η δοκιμή του Make Lash Ορού ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, έχει πολύ ελαφριά αίσθηση όταν εφαρμόζεται στη γραμμή των βλεφαρίδων, σαν να μην υπάρχει τίποτα, έτσι, μου αρέσει το γεγονός ότι δεν το αισθάνομαι. Επίσης, είναι εντελώς άοσμο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν περιέχει άρωμα, που μπορεί επίσης να προκαλέσει ερεθισμό στην περιοχή των ματιών. Το έχω χρησιμοποιήσει μια-δυο φορές μέχρι τώρα και πρέπει να ομολογήσω ότι οι βλεφαρίδες μου είναι πιο δυνατές, αλλά πιθανόν είναι πολύ νωρίς για να σχολιάσω τον αυξητικό παράγοντα. Συνολικά, λατρεύω τον Make Lash Ορό και παρόλο που έχω παραλάβει τον συγκεκριμένο σε μειωμένη τιμή, σίγουρα θα τον αγόραζα στην κανονική του τιμή, καθώς είναι το μόνο προϊόν που δεν ερεθίζει τα μάτια μου. Σίγουρα αξίζει να το αγοράσετε!

Κάτια

Make Lash Eyelash Growth Enhancer

69 € 37 €

Παρήγγειλε σήμερα και εξοικονόμησε 32 €, πάρε τη δωρεάν αποστολή και την εγγύηση ικανοποίησης.

Αύριο η προσφορά λήγει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *